Klikając "Akceptuję", wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookie na Twoim urządzeniu w celu usprawnienia nawigacji na stronie, analizy użytkowania strony i pomocy w naszych działaniach marketingowych. Możesz wybrać, jakie ciasteczka akceptujesz w Ustawienia Ciasteczek.
Ciasto drożdżowe (gluten) wypiekane w piecu z gruzińskim serem.
Kalmachi
Smażony pstrąg z czosnkiem i kolendrą podawany z chlebkiem gruzińskim (gluten) i sosem ze śliwek mirabelek, skropiony octem.
Supcharczo
Mięso wołowe w bulionie (seler) z przecierem pomidorowym z ryżem i przyprawami gruzińskimi.
Zestaw serów gruzińskich
Pyszne sery gruzińskie (laktoza).
Czanachi
Jagnięcina zapiekana w piecu z bakłażanem, papryką, pomidorem, ziemniakami, cebulą, w przyprawach gruzińskich, podawane w glinianym naczyniu.
Czaqapuli
Duszone mięso baranie w bulionie i w białym winie z czosnkiem ze śliwkami, świeżym estragonem, kolendrą, pietruszką, koperkiem i szczypiorkiem z przyprawami gruzińskimi podawane w glinianym naczyniu.